En tanke...

Julfixet går i full spinn för oss flesta...
Barnen skriver meterlånga önskelistor och vi föräldrar försöker prioritera vad som ska bli årets julklapp!!!
Vi stressar, ångar upp oss för igentligen väldigt värdsliga saker...
Av en slump hamnade jag på en annan blogg och det gjorde att min stress sattes i ett helt annan perspektiv..
På bloggen Karins_tyratjej skriver Karin


Karin är en tjej som för 3 år sedan fick sin lilla tjej Tyra, tyvärr var graviditeten mycket besvärlig och Karin fick allvarliga problem.
Hon skriver på sin blogg
"När jag var i vecka 10 slutade min magsäck och tunntarm att fungera. Dvs att jag varken kan äta eller dricka utan att omgående kräkas upp allt igen. Så sedan augusti -07 lever jag på dropp genom en direkt port in i blodet".
Läkarna trodde att problemen skulle försvinna efter hon hade fött sitt barn, men tyvärr inte.
Karin skriver
"I mars -08 föddes vår dotter Tyra. Alldeles, alldeles underbar! Läkarna räknade då med att min kropp skulle återgå till det normala men så blev dock inte fallet. Utan problemen fortsatte i samma omfattning. Jag har under de här tre och ett halvt åren tappat 40kg i vikt. Jag har under åren drabbats av en rad bakslag bl.a ett 15-tal blodförgiftningar varav jag vid vissa av dessa bara varit en hårsmån från döden. Drabbades även i januari i år av en livshotande propp i magen som har gjort att mina ben inte bär mig några längre sträckor utan är numera hänvisad till rullstol vid längre förflyttningar. Jag har träffat de främsta specialisterna inom mag-tarm motorik i Sverige, dessa har i sin tur konsulterat kollegor runt om i världen men tyvärr utan att komma närmare en lösning."

Nu har hon startat en insamling på sin blogg att hjälpa henne och hennes familj få åka på en semester.


 Min dröm..."-insamling


För ett tag sedan så nämnde jag här på bloggen att jag fått en förfrågan om att starta en insamling för att få min dröm uppfylld att resa med min familj för att uppleva livet utan sjukhus, sjukdomar. Tid att bara vara en familj helt enkelt!


Idag går startskottet, genom en ängel utan vingar som engagerat sig och så oerhört generöst bidragit till att göra detta möjligt. Så nu hoppas jag att Ni kan hjälpa mig med min dröm...
Gå in på KARINS bLOGG
http://karinstyratjej.blogspot.com/



Visst blir man gripen och vill gärna ta del i att hjälpa Karin..
Jag vet att jag kommer göra det, julen är en tid för eftertanke och till för att hjälpa varandra
/Kram Pia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0