Snöras...!!!

Vilka mängder med snö det har samlats uppe på taken. Nu när det har blivit plusgrader så tappar snön fästet och glider ner från taken. I går höll vi på att dö när det dånade till och hela huset skakade. Man läser om jordbävningar i  Chile och innan man får en nykter tanke så tror man att även vi har blivit drabbade. Turligt nog så var det "bara" snöras. Det kom med en sådan tyngd så att hängrännan knäcktes!!!!!!
I dag får vi försöka skotta bort mycket av den blöta snön runt huset så att det inte blir för mycket vatten när den smälter;)....."risk för ryggskott;)".

Här kommer bilder på kökshänhgaren som fick hitta hem till oss i går. Tycker att den pryder sin plats mycket bra..;)


Den här fina ljushållaren i fattigmans silver är även den inköp på Eikkala. Har häng upp två på kökshängaren.
 Det var ett jätte vacker sken från ljusen genom den silverputsade ytan runt ljushållaren;). Likaså hittade den här fina äggkorgen hem till oss. Tänk att ägg inte behöver förvaras i kyla, det har jag alltid trott ??!!
Men nu har jag fått ny information och därför får våra ägg flytta fram på köksbänken och sukta oss till att tillaga mera ägg ;)


Kommentarer
Postat av: Tina

Vi hade också snöras. Vaknade på lördagmorgon av ett jättedån. Flög upp (och enligt P skrek "herreguuuud"...men det är bara enlig honom). Trodde taket hade rasat in över barnen som satt framför tvn. Men det var baksidans snö som kom ner. Var borta i eftermiddags och när vi kom hem hade även framsidans snö åkt ner. Möttes av ett berg av 1m snö mitt framför ytterdörren och hela trappen ner!!!! Det var bara att skotta :-) Det blir rolig berättelse att berätta om några år.



Vilken fin kökshängare och vilken tur att alla saker hittar hem till er så där. Hu rlyckas du med det?? sätter du upp skyltar på lyckstolpar eller??? :-) Tar gärna emot tips.... stor kram

2010-02-28 @ 22:09:47
Postat av: Pia

Kul att börja med att skotta snö...;)....Den här vintern kommer inte någon att glömma i årtionden.

Vad det gäller om anonseringen till inredningsdetaljer så har jag ett stående flygblad som ligger ute för att locka div. vilsna föremål....verkar bära frukt eftersom de hamnar här i sluttampen. Vi kan knåpa i hop ett likadant flygblad till er om du är intresserad. Lördag kommande vecka så finns det chans till att göra vissa tillslag om ni kommer förbi på middag,,,!!!!/ Kram

2010-03-01 @ 05:47:13
URL: http://familjenvirvelvind.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag ska med alla medel försöka styra vår bil norrut på lördag eller menar du nästa lördag ????

:-) Stor kram

2010-03-01 @ 15:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0