Slut på helgen...

Ja då var denna helg snart slut....

För att summera den så har den varit fylld med lite utav varje ;).
Fredagen var en lugn kväll med barnen. Vi valde att strunta i matjäkten och smaskade lite pizza. Stefan hade åkt i väg på sin kick off, Mathilda hade blivit överraskad av sina tjejkompisar från kunskapskolan med en middag(det var hennes sista dag där, i morgon måndag börjar hon på futurm här på hemma plan) de ville ha en liten avskedsmiddag...gulligt av dem!!!
Ida somnade i bilen på väg hem från pizzerian så vid middagsbordet vart det tillslut bara jag och Rasmus. Jätte mysigt, inte ofta som vi hinner prata själva. Det är viktigt att få chans till det också. Tror att Rasmus tyckte likadant.
Lördagen började med ett härligt träningspass (body pump) för mig ihop med gulliga Annelie. Raska steg där efter var det bara att harkla sig och ta ton i hejaklacken för BHK. Mathilda och hennes lag spelade match mot sollentuna. Resultatet vart 18-0 till bålsta tjejerna, duktiga brudar. Och lite synd om sollentuna som inte spräckte 0:an. Lite shopping hans det även med då Ida och jag jäktade i genom kista centrum, på jakt efter en bra present till Anthon........ja och som ni sedan redan har läst så kom pappa Stefan hem, inte den piggaste synen men vid gott humör. Tänk att dessa kick off:ar kan vara så slitiga ;). Eller så kunde det faktiskt vara resultatet av all den goda maten/ drickat på kvällen....den synvinkeln finns ju också. Dock inte för Stefan.
Jag är glad över att han hade det trevligt ...

Nu kavlar vi upp ärmarna och laddar för måndag, sov gott / Kram Pia

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0