Badrum

I dag tänkte jag visa lite bilder från badrummet. Det va lite svårt med bara en toalett under våran magsjuke epedemi!!! Men så småningom så ska det inredas ytterligare en på övervåningen.


/Kram Pia


Kommentarer
Postat av: Petra

Ni bor ju i värsta utställningshemmet. Det är så fint så jag fattar inte hur ni vågar röra er. Snobben sover han i garaget eller? Syns inte att ni har hund. Jag ska på hundpromenad/träning i Jakobsberg Centrum på lördag ska du med? Kostar 50:- kl 13:00. Det är träning med naturlig störning, hundar, människor, i centrum. Vore jätte skoj om du ville följa med. kram

2010-03-04 @ 09:20:24
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: Petra

Jag förstår precis vad du menar med att man inte känner sig tillräckligt duktig för att gå hundkurser. men jag kan bara säja så här. Det är därför man går! Det är inga krav alls utan man får tips och råd på det man har problem med. Typ Drop in träning. Men jag vill inte pressa dig. Klart att vi kan träna själva men mitt tips är ändå att gå på mycket kurser för Snobben kan mycket mer än du tror samt så ser du att andra har precis samma problem som du.

Här är deras hemsida som jag tänkte prova: http://www.hundfantasten.se/



kramis och trevli helg!

2010-03-05 @ 07:40:44
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0